HUN
HUN
EN
ENG

Rendezvényeink

- kép
Budapest nappali fényekben
Fővárosunk jól ismert látványosságai és rejtett érdekességei tárulnak elénk a Dunáról. A 1,5-2 órás hajózás közben, Budapest közös felfedezése mellett, egy könnyű ebéddel és egy jó kávéval vendégelheti meg barátait, partnereit. A Margitsziget szépségét is megcsodálhatják egy hosszabb, 2-2,5 órás út során.

- kép
Budapest kivilágítva
A város káprázatos fényei, a Duna csendje és a helyben készült menü garantálja, hogy vendégeinek tartalmas, borozgatós-beszélgetős estéje legyen. A 2,5-3 órás út során a vacsorát a szalonteremben szolgáljuk fel, de ha az idő engedi, akkor a desszertet és a kávét érdemes a felső fedélzeten elfogyasztani.
- kép
Meseszép Dunakanyar
Egy kellemes hétvégén, remek társassággal és finom borokkal a fedélzeten jó érzés elhagyni a várost. Ebéd közben megvitatni a világ dolgait a barátaiddal vagy pihenni egy kicsit a családdal, közben gyönyörködni a panorámában egy nem mindennapi élmény. Kedvelt úti cél a festők városa, Szentendre, az egykori polgári nyaraló falu, Zebegény, az egykori királyi székhely, Visegrád és a katolikus egyház központja, Esztergom.

kép
CÉGES RENDEZVÉNYEK
Kollégáinak és partnereinek is élményt nyújthat egy finom vacsorával a Dunán. Üzleti megbeszéléseknek és kötetlen munkavacsoráknak is kellemes helyszíne a Roham. Hosszabb, hajós kirándulással egybekötött konferenciák és csapatépítő programok technikai és személyzeti háttere szintén biztosított.

MAGÁN RENDEZVÉNYEK
Rendezz születésnapi vacsorát barátaidnak Budapest közepére, vagy nagycsaládos hétvégi ebédet a rokonokságnak a Dunakanyarba. Ha ifjú párként kisebb létszámú, de látványos esküvőt szeretnétek, akkor is jó helyen jártok.
Jó alkalom lehet a családok összehozására az esküvő előtt egy kellemes hajókázással egybekötött fogadás a Dunán. A Roham kb. 50 fős vendégsereg fogadására alkalmas.