HUN
HUN
EN
ENG
Quiche with camembert and cream pepper
Veal medallions with buttery gnocchi and sugar peas
Blini with smoked salmon, and green herb seasoned cream cheese
Veal stew seasoned with lemon, and parsley jasmine rice
Strawberry milk pie with coconut milk
Salmon filet with spring risotto
Chocolate-raspberry moelleux
Puy lentil salad with sea fruits and chorizo
Steak with french beans and reblochon sauce
Pumpkin cream soup with chili schrimps
Quiche with camembert and cream pepper
Camembert-es quiche kápia paprikával
Borjúszűz cukorborsós vajas gnocchival
Blini füstölt lazaccal, zöldfűszeres sajtkrémmel
Citromos borjúragu petrezselymes rizzsel
Kókusztejes epres tejpite
Lazacderék tavaszi rizottóval
Málnás csokoládé moelleux
Puyi lencsesaláta tenger gyümölcseivel és chorizo kolbásszal
Steak francia babbal, reblochon mártással
Sütőtökleves chilis garnélával
Camembert-es quiche kápia paprikával
Vendéglátás
Vendéglátási szolgáltatásunk egyediségét az biztosítja, hogy 
a hajón kimagasló gasztronómiai élmény nyújtására 
képes fedélzeti konyhát alakítottunk ki. Ételeink 
minden rendezvényre gondosan válogatott 
alapanyagokból, helyben, frissen készülnek.

Vendéglátásunk